Header
Evenementen De Club Nieuws De wagens Links Downloads Auteursrechten E-Mail
Top

Lamborghini Gallardo

MotorV10 4961 cc
Vermogen500 pk bij 7800 omwentelingen
Topsnelheid309 km/u
Acceleratie 0-100 Km/uonbekend
 
Bouwjaar2006 -
TypeTweedeurs cabriolet, tweezitter
Aantallenonbekend
 
Afmetingen (LxBxH)430 x 190 x 116 cm
Gewicht1430 Kg


Na het zien van de Concept S tijdens het Geneva Auto Salon werden de verwachtingen hoog gespannen voor een eventuele cabriolet versie van de succesvolle V10 Lamborghini, de Gallardo, maar het werd een totaal andere wagen die aan het publiek aangeboden zal worden.

Er is nog steeds sprake om de Concept S als een 'limited edition' op de markt te brengen, maar het produktie model van de Gallardo Spyder ziet er iets meer tradioneel uit ... maar daarom niet minder mooi.

De kap van de Gallardo Spyder is zeer sterk, en zelfs in een gesloten positie ziet deze nieuwe Gallardo er goed uit, maar het mooiste is ie natuurlijk 'topless', en zelfs het openen van de kap is indrukwekkend op deze Lamborghini ... de motorkap opent aan de achterkant van de wagen, waarna de volledige kap automatisch verdwijnt onder deze kap ... in één woord : bloedmooi !

De Lamborghini Gallardo Spyder is nu al een succes te noemen, de bestellingen stromen binnen, en de levertijd loopt al sterk op, haast is dus geboden om deze wagen nog tijdens de zomer van 2006 te kunnen gebruiken ...

  Thumbnail

Thumbnail

footer