Header
Evenementen De Club Nieuws De wagens Links Downloads Auteursrechten E-Mail
Top

Lamborghini Gallardo LP570-4 Spyder Performante

MotorV10 5204 cc
Vermogen570 pk bij 8000 omwentelingen
Topsnelheid324 km/u
Acceleratie 0-100 Km/u3,9 sec
 
Bouwjaar2010
TypeTweedeurs cabriolet, tweezitter
Aantallenonbekend
 
Afmetingen (LxBxH)439 x 190 116 cm
Gewicht1485 Kg


In Geneva kregen we de machtige Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera te zien, maar als je zoals ik graag met het dak open rondrijdt dan heb je nu een probleem, de LP560-4 Spyder ziet er ineens zo braafjes uit ... maar onze vrienden uit Sant'Agata hebben nu de oplossing voor onze problemen ... de Spyder Performante.

De Lamborghini Gallardo LP570-4 Spyder Performante is niets meer of minder dan de Spyder versie van de LP570-4 Superleggera, een brute racewagen voor gebruik op de openbare weg met de bonus van een volledig te openen dak.

De speciale voorbumper is aanwezig, net zoals die indrukwekkende achtervleugel en de schitterende velgen, de Performante krijgt er nog wel wat extra stickers bij, zo zijn er twee zwarte strepen die over het kofferdeksel lopen en op de motorkap terugkomen met drie van de ondertussen typische 'Y' vormen die we uit de achterlichten kennen ... maar op het koetswerk de beroemde Italiaanse tricolore weergeven.

Binnenin zien we de sportstoelen weer verschijnen met hun mooie alcantara bekleding, of dit zo'n goed idee is in een open wagen, waar de kans dat er regen op terecht komt weten we niet, maar het ziet er in elk geval bloedmooi uit, en zeker met het Performante script op de zijkant, een detail dat een enorm verschil maakt in de algemene indruk van deze Spyder.

  Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

footer