Header
Evenementen De Club Nieuws De wagens Links Downloads Auteursrechten E-Mail
Top

After Summer Lambo tourrally

1 september 2007 - Gelderland

Begin september kwamen een mooie selectie van Lamborghini's bij elkaar om op een waardige manier het zomerseizoen af te sluiten, er zou een rondrit plaatvinden rond Gelderland in de voormiddag, en tijdens de namiddag was er zelfs een rit voorzien op de bekende Duitse Autobahn, een ideale mogelijkheid om de topsnelheid van de wagen of van de bestuurder, even na te gaan.

De samenkomst was gepland bij Ekris Exlusief in Duiven, waar de 'piloten' zich konden aansterken met een koffie en appeltaart, als voorbereiding op de rit die om 9u30 van start ging, 136 km op zowat de mooiste wegen rond Gelderland. Iedere bestuurder kreeg een boekje met aanduidingen van de te volgen weg, een beetje een schattenjacht dus, maar wel heel sympatiek.
De lunch werd opgediend in het restaurant van 'De Gallery', een museum waar klassieke auto's verkocht worden, zeker de moeite waard om eens te bezoeken, na de lunch werd een tweede rit voorgeschoteld, deze keer 192 km met een groot aantal km op de Duitse snelweg, waar door sommige Lamborghini's snelheden ver over de 300 Km/u bereikt werden.

Om 19u30 was het dinner gepland in Groot Warnsborn, een mooi landgoed in Arnhem, en met mondjesmaat kwamen de verschillende Bulls aan in Arnhem, niet elke wagen had de volledige weg afgelegd, en natuurlijk reden de klassiekers iets trager dan de Murcielago en Gallardo's die meereden.

  Thumbnail

Thumbnail

Meer foto's

footer