Header
Evenementen De Club Nieuws De wagens Links Downloads Auteursrechten E-Mail
Top

Auto Italia 2010

30 / 31 oktober 2010 - Euretco Houten

Ook dit jaar was Houten 'the place to be' eind oktober als je ook maar iets voelt voor Italiaanse schoonheden op wielen, het jaarlijkse Auto-Italia was terug van de partij in de Euretco ruimte.

Zowel op zaterdag als op zondag was het een drukte van jewelste in deze overdekte ruimte die ook deze keer weer vol stond met Italiaanse automobielen en motoren, maar niet alleen vervoer was te bewonderen, ook ditmaal waren er voldoende mogelijkheden om van de Italiaanse keuken te genieten.

Publiekstrekker dit jaar was een schitterende verzameling van auto's die nog aan de Mille Miglia meegereden hadden, machtige wagens zoals een Bugatti of een Ferrari maar ook Fiat heeft aan deze legendarische race meegedaan.

Zoals gewoonlijk was er zowel binnen als buiten veel te zien, er kwam zelfs een niet Italiaanse exoot op de parking gereden, een rasechte Koenigsegg stond te blinken tussen het Italiaanse geweld, 'Made in Sweden', maar daarom niet minder geweldig, een super wagen pur sang.

Op de parking was een bijeenkomst van Ferrari eigenaars waar een mooie collectie van deze Modena made wagens bij elkaar kwamen, ondanks het niet echt schitterende weer op zondag, maar dat mocht de pret niet drukken ... er stond zelfs een machtige Lamborghini LM002 buiten, en een knal oranje Gallardo Spyder die heel wat aandacht trok.

Maar natuurlijk was het beste binnen te vinden, grote aantallen superwagens en zeldzame modellen die op een bepaald moment in Italie gebouwd werden, gaande van Lancia, Alfa Romeo over Ferrari, Fiat en Lamborghini met daartussen nog een aantal meer of minder bekende merken, maar allemaal hebben ze één ding gemeen : made in Italy.

Als een echte Italiaan je toch net iets te duur uitkomt kan je altijd je verzameling modelauto's aanvullen, of een schitterend boek over deze wagens kopen, want ook automobilia was weer in overvloed aanwezig in Houten deze keer ... dus die originele fabrieks folder van je eigen wagen moet je toch eens kopen.

  Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Meer foto's

footer