Header
Evenementen De Club Nieuws De wagens Links Downloads Auteursrechten E-Mail
Top

Auto Italia 2011

19 / 20 november 2011 - Euretco Houten

In 2011 werd Auto Italia een beetje later georganiseerd dan gewoonlijk, namelijk eind november, maar dat hield niemand tegen om een bezoek te brengen aan een van de belangrijkste indoor events van Italiaanse auto's, en dit jaar was het nog beter, er stonden ook een hoop Franse wagens tussen.

Maar zoals de meeste lezers al weten is Auto Italia in Houten zeker niet alleen indoor de moeite om te bezoeken, elk jaar staan er verschillende pareltjes op vier wielen buiten op de parking, alleen viel het weer dit jaar wel een beetje tegen, veel mist en vrij koud ... maar dat gaf dan weer wel een mooie sfeer op de buiten foto's.

Terwijl we toch even buiten staan kon je mooi een plaatsje versieren in de gele Lamborghini Gallardo Spyder als passagier om een rondje te doen in de buurt ... op de parking stond al een donker rode metallic Gallardo Spyder en er kwam ook nog eens een oranje versie ... van diezelfde wagen aan ... drie Gallardo Spyder bij elkaar, wat wil je nog meer ?

Maar er stonden ook enkele bijzondere Ferrari modellen buiten, en zelfs een rode Alfa Romeo 8C ... een exoot van formaat, maar ook een mooi, klein Fiatje met een opgevoerde motor was in de mist te vinden ...

Snel terug naar binnen en de lens laten opwarmen ... en dan nog enkele schitterende wagens uit het mooie Italy vastleggen, wat denk je van een witte Lamborghini Murcielago LP640 Roadster om mee te beginnen ?

Of de machtige V12 motor uit een Lamborghini Miura ... dat is echt een mooi stukje techniek, bijna jammer om hem terug in te bouwen en af te dekken met de motorkap. Verderop stond een mooie klassieke V8 stier te koop, een zwarte Urraco ... zowat de grootvader van de huidige Gallardo ... en een stuk goedkoper dan deze V10 trouwens.

Op de stand van de Lamborghini Club Nederland stond een klassiek trio opgesteld ... de bekende zwarte 400 GT 2+2, de rode Jalpa en de ondertussen beroemde Countach LP400S in het donkerblauw ... alledrie een totaal ander karakter, maar toch telkens een echte Stier zonder twijfel !

Naast de stand stonden trouwens nog enkele mooie voorbeelden uit Sant'Agata zoals een oranje Gallardo ... en niet zomaar een Gallardo maar wel de gelimiteerde SE versie. Naast deze V10 een wagen die we wel meer zien tijdens events in Nederland, de blauwe Diablo met wit leder bekleding ... een bijzondere combinatie die perfect past op deze 'duivel' uit ItaliŽ.

  Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Meer foto's

footer