Header
Evenementen De Club Nieuws De wagens Links Downloads Auteursrechten E-Mail
Top

AutoMotoItalia

3-4 november 2007 - Euretco Houten

Zoals elk jaar was Houten tijdens het eerste weekeinde van november het middelpunt van de Italiaanse auto en motor gebeuren.

Natuurlijk vielen er weer schitterende exoten te bewonderen, maar natuurlijk waren er ook tientallen 'normale' wagens van merken zoals Fiat, Alfa Romeo, Abarth en motorfietsen zoals Ducati. De meest fantastisch gerestoreerde wagens en motoren waren in Houten te vinden, maar ook splinternieuwe modellen, samen met de duizenden bezoekers maakten ze het Euretco complex in Houten tot een van de grootste beurzen in dit segment.

Op de Lamborghini Club Nederland stand waren twee meesterstukken uit de jaren zestig te zien, de ondertussen zeer gegeerde 400GT 2+2 en de legendarische Miura, twee van de meest kostbare Lamborghini modellen tegenwoordig.

Natuurlijk waren er nog andere Raging Bulls in Houten te bewonderen, zoals de zwarte Gallardo met een machtig Q-Citura bekleding op de stoelen, even verderop een mooie blauwe Diablo met een witte bekleding ... dewelke te koop stond trouwens.

Als je momenteel bezig bent met de herstelling van je eigen Italiaanse klassieker kan je tijdens AutoMotoItalia je speurtocht naar die heel speciale onderdelen verder zetten, de kans dat je juist dat onderdeel waar je al zo lang naar zoekt hier kan vinden is groot. Ofwel de originele brochure uit lang vervlogen tijden aan je verzameling toevoegen, anders eventueel een schaalmodel van je eigen Italiaan kopen, die kan je dan op de zaak zetten, kan je er de hele dag van genieten, alles is mogeljk tijdens dit weekeinde.

Ook was het dit jaar weer mogeljk om zowel binnen als buiten de heel speciale wagens uit Italia te bekijken, op de parking kon je wagens zoals de Murcielago, Diablo en Gallardo Spyder terugvinden, terwijl het ook mogelijk was om met een gele Diablo een ritje in de omgeving te maken.

Ik kan hier maar een ding meer aan toevoegen : tot volgend jaar in Houten !


  Thumbnail

Thumbnail

Meer foto's

footer