Header
Evenementen De Club Nieuws De wagens Links Downloads Auteursrechten E-Mail
Top

De smaak van Italie

11-13 mei 2007 - Kasteel de Haar

Tijdens het weekeinde van 11 tot en met 13 mei werd wederom het schitterende evenement : 'De smaak van Italie' gehouden, een jaarlijks terugkerend event dat zowat alles met oorsprong in Italie verenigd in en rond het Kasteel de Haar in de buurt van Utrecht.

Wat kon je zoal tijdens dit weekeinde vinden in het domein van Kasteel de Haar, zowat alles 'made in Italy', gaande van het beste Italiaanse eten en drinken tot mode, parfum, vaandeldragers, motoren en natuurlijk auto's ... en zo komen we bij de Lamborghini Club Nederland stand die niet mocht ontbreken tijdens dit wel zeer speciale evenement.

Op de stand, tussen het groen, stonden niet minder dan drie wagens, een prachtige, rode Jalpa, de V8 voorganger van de ondertussen bekende Gallardo. Maar er was ook een machtige Countach Quattrovalvole te bewonderen, deze wagen met benzine-injectie in plaats van de bekende Weber's was ook gespoten in de bekende Rosso tint, gecombineerd met een licht beige lederen bekleding is dit zowat het summum van V12 power uit de jaren Tachtig, een legendarisch wagen die heel veel aandacht te verwerken kreeg tijdens de drie dagen dat het evenement open was voor het grote publiek.

Naast deze twee klassiekers stond ook nog een bloedmooie, blauwmetallic Diablo te schitteren, deze wagen had een witte binnenbekleding, en mocht net zoals de beide rode Stieren rekenen op heel veel bijval.

  Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

footer