Header
Evenementen De Club Nieuws De wagens Links Downloads Auteursrechten E-Mail
Top

Italia a Zandvoort

26 juni 2011 - Circuit Park Zandvoort

Dit jaar was er terug een Italia a Zandvoort event op het beroemde circuit in Nederland, en de opkomst was weer gigantisch, temeer daar er enkele zeer speciale wagens op het circuit te zien zouden zijn.

Natuurlijk waren de leden van de Lamborghini Club Nederland terug van de partij op dit event, verschillende eigenaars kwamen naar het bewolkte Zandvoort 's morgens, gelukkig klaarde het later op de dag op kwam een mooi zonnetje tevoorschijn ...

Een veelvoud aan Italiaanse volbloed stieren konden bewonderd worden op de paddock in Zandvoort, gaande van de klassieke Lamborghini Countach LP400S tot en met niet minder dan twee exemplaren van de schitterende Murcielago Roadster, een bloedmooie parelmoer witte LP640 en een zeer indrukwekkende geel metallic originele versie.

Zoals gewoonlijk was the Lamborghini Club Nederland stand een trekpleister tijdens Italia a Zandvoort, maar dit is geen statisch event ... we gaan ook het circuit op met deze superwagens.

Er waren zoals altijd een reeks 'blokken' waar verschillende wagens in terecht konden, gaande van klassiek Italiaans over modern Italiaans en sportwagens, in deze laatse reed een schitterende Ferrari Daytona mee, enkele indrukwekkende Pantera's ... en een uiterst zeldzame Maserati MC12 racewagen.

Kijk even naar de beelden bij deze review om een indruk te krijgen van de machtige Lamborghini modellen die dit jaar aanwezig waren, gaande van 400 GT 2+2 over Countach, Diablo en Gallardo tot aan de ontzagwekkende Murcielago Roadster modellen ... hopelijk kunnen wel volgend jaar de nieuwe Aventador verwelkomen op Zandvoort ...

  Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Meer foto's

footer