Header
Evenementen De Club Nieuws De wagens Links Downloads Auteursrechten E-Mail
Top

Lamborghini Leusden opening

20 juni 2012 - Leusden

Tijdens een groots opgezet evenement werd een nieuw verkooppunt voor Automobili Lamborghini SpA in Nederland geopend, Stephan Winkelmann, CEO van Automobili Lamborghini SpA en Hans van der Valk, Senior Vice President van Pon Passenger Cars waren aanwezig om 'Het Koopmanshuis' officieel te openen.

Lamborghini eigenaars, VIP waaronder leden van de politieke wereld en bekende sporters en zakenmensen mochten samen met het Lamborghini management een schitterend evenement in combinatie met een modeshow van de Colleziione Automobili Lamborghini bijwonen.

De laatste 50 jaar heeft Pon een zeer goede reputatie opgebouwd die tot in Italia bekend geraakt is, mede hierdoor werd Pon gekozen als exclusieve partner voor Automobili Lamborghini SpA in Nederland, Pon Automobielhandel is onderdeel van de Pon Holdings, een van de grootste familiebedrijven in Nederland.

Lamborghini Leusden zal het volledige gamma uit Sant'Agata aanbieden in de verkoop, maar ook garantie en onderhoud kan hier worden uitgevoerd, verkoop van wisselstukken, accessoires en de modelijn van de Collezione Automobili Lamborghini zal ook beschikbaar zijn.

  Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

footer