Header
Evenementen De Club Nieuws De wagens Links Downloads Auteursrechten E-Mail
Top

Nationaal Oldtimer festival

11 september 2011 - Circuitpark Zandvoort

Ook deze keer was de Lamborghini Club Nederland aanwezig op het Nationaal Oldtimer festival in Zandvoort op het bekende circuit.

De weersvoorspellingen waren niet optimaal te noemen, en waarschijnlijk weerhield dit verschillende eigenaars van deze schitterende bolides om de rit naar het Circuit park te maken, er waren maar een viertal Bulls aanwezig op 11 september.

Maar dat mocht de pret niet drukken, de schitterende zwarte 400 GT 2+2 die vorige week nog met de 'Best of Show' prijs ging lopen tijdens Viva Italia in Assen was natuurlijk van de partij, maar ditmaal ging deze klassieker niet op de baan, die eer was weggelegd voor de Countach.

Deze specifieke Lamborghini Countach was een van de vroege S modellen, een 4-Liter V12 versie met de lage ophanging ... bijzonder indrukwekkend, en zeker als deze met hoge snelheid over het circuit rijdt, een machtige verschijning.

Buiten deze twee oldtimers waren er nog twee Diablo aanwezig, een zilverkleurige zeer vroege versie met het grote dashboard en een bijzonder geel exemplaar. Deze laatste was een post-93 model met het kleine dashboard zoals de VT versie, maar dit was ook een 2wd editie, maar als we alles van korterbij bekijken dan merken we direct dat de velgen op deze wagen eigenlijk van de Roadster versie komen ... en de moterkap origineel op de gelimiteerde SE30 stond.

Er was ook nog een mooie, donkergroene Ferrari 360 Modena op de paddock en later was er een zeldzame, rode Dino GTS te bewonderen ... een beetje jammer dat tegen 15u een regenbui een einde maakte aan de fun op de paddock en het circuit.

  Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

footer