Header
Evenementen De Club Nieuws De wagens Links Downloads Auteursrechten E-Mail
Top

Nationaal Oldtimer Festival 2014

10 augustus 2014 - Circuitpark Zandvoort

Dit jaar werd het Nationaal Oldtimer in combinatie met Super Car Sunday gehouden op het wereldberoemde Circuit van Zandvoort, naast het strand tussen de duinen kon het beste wat er bestaat op sportwagen gebied bewonderd worden.

Natuurlijk mocht de Lamborghini Club Nederland niet ontbreken, terug met een eigen stand waar enkele pareltjes uit de fabriek in Sant'Agata tentoon gesteld werden, gaande van de klassieke Countach en de machtige Murcielago met enkele exemplaren van de bekende Gallardo V10 reeks

Niet alleen de originele Gallardo versie uit 2003 was aanwezig maar ook een zeer zeldzame, witte Superleggera versie ... op zich al een gelimiteerde versie, maar een witte is nog indrukwekkender omdat deze kleur initieel niet aangeboden werd op de Superleggera.

Natuurlijk was er ook een recente Gallardo LP560-4 aanwezig, deze zwarte Stier stond op de gepolierde 'kruis spaak' velgen die op dit model pas mogelijk waren rechtstreeks van de fabriek.

Verder waren er natuurlijk nog een hele reeks moderne Lamborghini aanwezig voor het Super Car Sunday event, Gallardo Spyder, Aventador LP700-4, Aventador LP700-4 Roadster en zelfs een LP720-4 Roadster ... de speciale 50th Anniversary versie die zijn introductie in Nederland vierde in Zandvoort.

Verde was er ook nog de splinternieuwe Lamborghini Huracan LP610-4 te bewonderen, de demo wagen van de dealer in het wit, maar daarom niet minder mooi.

  Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Meer foto's

footer