Header
Evenementen De Club Nieuws De wagens Links Downloads Auteursrechten E-Mail
Top

Italia a Zandvoort

27 juni 2010 - Circuit Park Zandvoort

Na enkele jaren van afwezigheid werd eind juni 2010 opnieuw het bekende Italia a Zandvoort georganiseerd op het Circuit Park Zandvoort, een ideale gelegenheid om zich te vergapen aan de mooiste wagens en motoren die in ItaliŽ gebouwd worden.

Natuurlijk van de Lamborghini Club Nederland terug van de partij voor deze samenkomst, verschillende leden kwamen naar het zeer warme Zandvoort om mee te rijden tijdens de verschillende blokken die toelieten om deze bolides nog eens 'los te laten' ...

Rond de inmiddeles bekende catering truck was weer een veelvoud aan Italiaanse volbloed stieren te zien, gaande van de klassieke Lamborghini Countach in Quattrovalvole versie tot en met niet minder dan twee exemplaren van de schitterende Murcielago LP640 Roadster, een bloedmooie parelmoer witte versie en een zeer indrukwekkende groene versie, deze laatste zelfs met sportstoelen binnenin.

De stand trok heel de dag een schare bezoekers die deze machtige wagens van elke hoek in zich opnamen, maar natuurlijk is Italia a Zandvoort geen statisch event ... hier wordt ook gereden.

Tijdens verschillende blokken mochten zowel de klassieke als de exotische Italianen het circuit op, auto's zoals een Daytona race wagen, een bijzonder De Tomaso, een Bizzarrini reden samen met onze Raging Bulls rond op Zandvoort, een schitterend zicht voor alle auto liefhebbers die verzameld waren in grote aantallen.

Dit jaar is er geen event in Assen, daarom is het Italia a Zandvoort evenement zeker welkom, en afgaande op het aantal bezoekers en eigenaars die hier rondliepen op zondag met het zeker een succes genoemd worden, hopelijk wordt er volgend jaar weer een Italia a Zandvoort opgezet.

  Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Meer foto's

footer